X

Telefon:

Fax:

Radno vreme:

Dinarski tekući račun:

Instrukcije za devizno plaćanje:E-mail:

013 2351 292

013 2366 582

08:00 - 19:00, ponedeljak - petak

285-1001000000770-37 Sber Bank

Za Sber banku

Za Vojvođansku banku

Kontakt

Gostovanje prof. dr Svetislava Zarića

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju predavanju koje će održati prof. dr Svetislav Zarić, sa King's college iz Londona, UK.

Predavanje, pod nazivom Parodontalni biomarkeri, imunska tolerancija i minimalno invazivna terapija održaće se u sredu, 08. aprila 2020. godine sa početkom u 12 časova, u prostorijama Stomatološkog fakulteta u Pančevu. Predavanje je slobodno za studente integrisanih, specijalističkih i doktorskih studija, kao i za specijalizante i sve ostale kolege koji su zainteresovani da prisustvuju ovom događaju.

Prof. dr Svetislav zarić je vanredni profesor na klinici za parodontologiju i oralnu medicinu Stomatološkog fakulteta u Londonu.

Diplomu osnovnih i magistarskih studija stekao je na fakultetu u Beogradu. Doktorsku disertaciju, na temu ”Mechanisms of Immunomodulation by the Periodontal Pathogen Porphyromonas gingivalis” odbranio je na Queen's univerzitetu u Belfastu, UK.

Dok je radio na Stomatološkom fakultetu univerziteta u Aberdenu, 2013. godine uručena mu je nagrada za značajna dostignuća u oblasti parodontologije od strane međunarodnog udruženja za stomatološka istraživanja (IADR). Pored toga, prof. dr Zarić je dobitnik brojnih drugih priznanja i nagrada.

Predavanje prof. dr Svetislava Zarića na Stomatološkom fakultetu u Pančevu 08. aprila 2020, pod nazivom: Parodontalni biomarkeri, imunska tolerancija i minimalno invazivna terapija.