X

Telefon:

Fax:

Radno vreme:

Dinarski tekući račun:

Instrukcije za devizno plaćanje:E-mail:

013 2351 292

013 2366 582

08:00 - 19:00, ponedeljak - petak

285-1001000000770-37 AIK Bank

Za AIK banku

Za OTP banku

Kontakt

Gostujuće predavanje - prof. dr Svetislav Zarić

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju predavanju koje će održati prof. dr Svetislav Zarić, sa King's college iz Londona, UK.

Predavanje, pod nazivom Parodontalni biomarkeri, imunska tolerancija i minimalno invazivna terapija održaće se u sredu, 17. novembra 2021. godine sa početkom u 11 časova, u prostorijama Stomatološkog fakulteta u Pančevu. Predavanje je slobodno za studente, specijalizante kao i sve ostale kolege koji su zainteresovani da prisustvuju ovom događaju. Zbog ograničenog broja slušalaca, neophodno je prijaviti se putem ove stranice.

Prof. dr Svetislav zarić je vanredni profesor na klinici za parodontologiju i oralnu medicinu Stomatološkog fakulteta u Londonu.

Diplomu osnovnih i magistarskih studija stekao je na fakultetu u Beogradu. Doktorsku disertaciju, na temu ”Mechanisms of Immunomodulation by the Periodontal Pathogen Porphyromonas gingivalis” odbranio je na Queen's univerzitetu u Belfastu, UK.

Dok je radio na Stomatološkom fakultetu univerziteta u Aberdenu, 2013. godine uručena mu je nagrada za značajna dostignuća u oblasti parodontologije od strane međunarodnog udruženja za stomatološka istraživanja (IADR). Pored toga, prof. dr Zarić je dobitnik brojnih drugih priznanja i nagrada.