header spearator

Školarina


O fakultetu

Integrisane akademske studije

Visina školarine za studijski program Integrisanih akademskih studija u školskoj 2024/2025. godini iznosi 5900 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (na dan uplate), za jednu školsku godinu, za državljane Republike Srbije.

U školarinu ulaze udžbenici u izdanju našeg Fakulteta, a koje studenti dobijaju na početku svake školske godine. Pored toga, u školarinu su uključeni mantili za vežbe, prijave ispita, potvrde, obrasci i dr, kao i sav neophodan stomatološki materijali koji se koriste tokom izvođenja nastave odnosno vežbi iz kliničkih stomatoloških predmeta.

Primer uplatnice za uplatu školarine možete pronaći ovde.


Specijalističke akademske studije

Visina školarine za studijski program Specijalističkih akademskih studija u školskoj 2024/2025. godini iznosi 6000 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (na dan uplate), za školsku godinu, za državljane Republike Srbije.


Doktorske akademske studije

Visina školarine za studijski program Doktorskih akademskih studija u školskoj 2024/2025. godini iznosi 3000 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (na dan uplate), za jednu školsku godinu, za državljane Republike Srbije.

footer spearator